Smart дом
Често задаваните въпроси към Макс. Често задаваните въпроси към Макс.
Да бъде светлина!
Ние от AppleFix вкарваме осветлението на дома ти в 21ви век, като го правим лесно и удобно за управление, както когато си у дома, така и когато си на почивка на другия край на света.

Избирай измежду 64 цвята и различни нива на яркост, задавай режими и програмирай лампите да се включват и изключват сами когато пожелаеш.
img1 alt
А ютията?
Супер е, че успя да си изгладиш ризата и стигна навреме за срещата, но ютията изключи ли я?

Нека проверим.

Влизаш директно през телефона си, където и да се намираш и включваш или изключваш свързаните уреди вкъщи. Можеш да регулираш всичко, което се включва в контакт.

Помислили сме дори и за радиаторите ти. Вече можеш да ги регулираш дистанционно и да задаваш температури, както и часове в които да се затоплят, според това кога ти е необходимо на теб.
img2 alt
Ти казваш кога свети слънцето.
Спускай и вдигай автоматичните щори директно от телефона си или ги програмирай, така че сами да следват твоя ритъм.

Наспиването в Събота сутрин вече е по-лесно.
img3 alt
Сигурност.
Системите ни за сигурност ти дават възможност по всяко време да наблюдаваш дома си от дистанция или да спиш спокойно докато си в него.

Със смарт сензорите получаваш известия на телефона си винаги, щом бъде засечено движение докато те няма. Провери камерите където и да си, за да видиш какво се случва и какво е задействало даден сензор.

Допълнително предлагаме опции за монтиране на smart брави, отключващи се директно с телефона ти, както и много други аксесоари. Само попитай.
img4 alt
Забавление.
Независимо дали обичаш да слушаш музика, да гледаш филми или да играеш игри, ние можем да направим всяко едно от тези неща преживяване.

Работейки само с най-добрите компании в сферата на озвучаването, нашите аудио специалисти проектират твоята конфигурация така, че да се чувстваш все едно си на концерт, в киното, на стадиона или пък в света на играта.
img5 alt
Градината.
С AppleFix имаш възможността за пълно автоматизиране на поливните процеси, както и следене на напоеността на почвата.

Както всичко до момента и това не би било smart, ако не можеше да следиш и управляваш всичко през телефона си - затова можеш!
img6 alt
Правим плащането лесно:
Нашите партньори: